Ik ben Carin van de Meent

... en ik ervaar ieder kind als bijzonder en waardevol. 

'In speltherapie vind ik het belangrijk dat een kind zich veilig, vertrouwd en vrij voelt om zichzelf te zijn. Ruimte geven om te voelen wat je nodig hebt en te doen wat je wilt staan bij mij centraal. Ik wil een kind en zijn ouders ruimte geven om te ontspannen, tot rust te komen en hun verhaal te vertellen in spel en in woorden. Een kind gaat zich hierdoor fijner voelen en dat maakt mij blij'  

Spelen bij Carin in woorden:
aandacht, betrokkenheid, vertrouwen, empathie, warmte, respect, rust, ontspannen, luisteren, mildheid, acceptatie

Samen op weg:
De stippellijn in mijn logo is een symbool voor de weg die je loopt in je leven. Uit eigen ervaring weet ik dat deze weg anders kan lopen dan je vooraf denkt, hoopt en verwacht. Het heeft mij geholpen om dan te merken dat ik het niet alleen hoef te doen maar dat er iemand even rustig en vol vertrouwen met mij mee wil lopen op mijn weg. 

De persoonlijke weg van uw kind staat in mijn therapeutische werkwijze centraal. De afgelopen jaren heb ik gezien dat een kind de kracht heeft om met hulp om te leren gaan met gevoelens en ervaringen. Ik heb grote bewondering voor de kennis en veerkracht van ieder kind. Ik loop graag een stukje mee.